Uue aasta vastuvõtmine


Samal ajal kui paljudes Eestimaa paikades on rohelisi murulappe näha, on meil siin Otepää mail sügav talv. Isegi täna, märtsi alguses, sadas veel lund, mille üle on ainult hea meel:)

Vahepeal on niipalju juhtunud, et päris jaanuari alguses võtsime koos külaga uue aasta vastu, ikka jõuluvana, kinkide, tantsu, laulu ja hea söögiga - ikka Vidrike külamajas.

Meie ürituste traditsiooniline viktoriini asemel korraldasid Ivika ja Mailis seekord Kuldvillaku, kus ei puudunud küsimused Vidrike kohta. Võistles kolm võistkonda ja ka publikul õnnestus osa küsimusi ära vastata. Tasavägises võistluses sai esikoha meeskond koosseisus: Taavi, Jüri ja Ain saades auhinnaks punktisumma koguses pähkleid grammides.

Jõuluvana ei olnud meid ka ära unustanud, saabudes juba varakult lastepakkidega kohale, mis omakorda luuletuste abil lunastatud said. Jõuluvanal õnnestus meid lausa tantsima panna, nii et jenka Vidrike moodi, alguses veidi võõra muusika saatel sai igastahes tantsitud.
Suured said juba mitmendat aastat osaleda kingimängus, kus põhirõhk on mängul, sest kingituse sisu on kuni 50 senti. Teada-tuntud eestlaste tagasihoidlikkus saab selles mängus küll ümber lükatud.

Tänu kohalikele perenaistele oli meil laud rikkalik. Valduri lamba küpsetas Küllike, Elvi tegi kapsast ja šnitslit, Gunnar R. tõi verivorste, Ivika küpsetas koduleiba ning Kätlini ja Marju küpsetised olid mõnusaks lõpumagusaampsuks.

Aitäh kõigile- oli tore!














Fotod_ Timo Arbeiter/ARTIMO