Uueaastapidu



Traditsiooniline uue aasta pidu toimus seekord ühel mõnusal reedel Külamajas.

Tegime kokkuvõtteid eelmise aasta Pendli Endla/Endeli ennustusmängust, kus küsisime jaanipäeva temperatuuri, valimiste häältesaagi ja Vidrike elanike arvu kohta. Soovitusena saab öelda, et ennustamiste osas võib edaspidi pöörduda Lilia, Janar T., Taavi ja Triinu poole :)
Sellel aastal jätkub traditsioon ja oma ennustused sai kirja panna jaanipäeva temperatuuri, olümpiamängude medalite ja Vidrike elanike arvu kohta.

Viktoriin oli sel aastal Vidrike eelmisel aastal tehtud videote põhjal, kus tuli pisiasju tähele panna ja see tekitas päris palju elevust. Sest kui pool lauskonda on kindel, et hobuse saba oli must ja pool laudkonda, et valge - no võta siis kinni, kumb oli ja mis vastuseks panna.

Jõuluvana tuli rõõmsalt lauldes, külakostiks mängud ja lastele pakid kaasas.
Lapsed olid seekord eriti tublid luuletuste lugejad, nii, et hing sai rõõmsaks. Lapsi oli palju ja see annab lootust Vidrike küla elujõulisusele :)

Juba traditsiooniks saanud kingimäng, kus igaüks saab oma lapsemeelsuse proovile panna, toimus samuti. Täringul saadud 1 ja 6 annab võimaluse endale kink valida, algul laua keskelt ja siis juba teiste eest, mis ikka ja jälle eestlastel veidi piinlikust valmistab aga midagi pole teha, kui mängu reeglid on sellised.

Fotosein oli meil ka, Vidrike bänneri ja bussipeatuse sildiga. Lapsed olid agarad seda kasutama ja nii mõnigi pere sai endale sealt uue perepildi :)

Kaunilt kaetud lauad ootasid meid sisenedes ja peo lõpetas ülisuur ja imemaitsev tort :)
Aitäh Vidrike Külamajale kena koha ja maitsva toidu eest!





Fotod: Marju Adams