Kolmas sünnipäev

 


Meie armsa külamaja kolmas sünnipäev oli meeleolukas!

Eelmisel päeval olid Küllike ja Urmas peaminister Jüri Ratase ja riigihalduse minister Jaan Aabi vastuvõtul Stenbocki majas, kus jagati regionaalmaasikaid. Üritusega tänas riik tublimaid piirkonnaedu edendajaid. Vidrike külamaja oli üks viiest regionaalmaasika auhinna saajatest 2020 aastal.

Küllike ja Urmas tegid väikese ülevaate külamaja kolmest aastast ja ringi lasti käima mapp külamaja kolme aasta nädalakirjadega, kuhu igaüks sai mälestusi juurde kirjutada. Tänusõnu pererahvale sai igaüks omapoolselt öelda, maitsta parimaid pitsasid ja muud head paremat. Lisaks olidküla perenaised ja peremehed külakostiks toonud magusaid küpsetisi.

Otepää vallavanem ja volikogu esimees olid tänukõneks kohale tulnud,
tuues kingiks kolm karu, kes nüüd mehitatud valvena külamajas tööl on ;)

Külarahvas kinkis külamajale Epp Margna taiese, mis tehtud vana pesupali kaanele ja kus peal üks kihutav tigu, mille juures kiri "Aigu on, a elo om kipõmb"

Peale kõnesid, jutuajamist ja keha kinnitamist tutvustasid Ivika, Marju ja Sören seltsitoas uut projekti " Vidrike sada aastat pildis". Esimene pilt Vidrike kohta on olemas 1920.-ndatest, millest on möödumas sada aastat ja on põhjust need vanad pildid uues kuues välja tuua. Plaanis on vanadest ja uutest piltidest kõrvutavalt  näitus teha. Milline rõõm oli kuulda kohalolnud külaelanike täpsustusi ja meenutusi. 

Aitäh kallid Küllike ja Urmas, et olete meie külale külamaja-pitsarestorani loonud, mis toob kokku inimesi nii kaugelt kui lähedalt. Kiidame ja soovime palju rahulolevaid kliente!

















Fotod: Paul Poderat