Otepää valla mängud

 


2020 sügisest on meie vallas käimas vahva võistlussari OTEPÄÄ VALLA MÄNGUD, millest Vidrike võistkond järjepidevalt osa on võtnud. Koos Pedajamäega oleme ainsad küla tiimid, kes kõigil etappidel osalenud on. 19 septembril disc-golfi võistlusel Tehvandil oli Vidrike väljas nelikuga koosseisus Ivi, Triinu ja Tomi Siilbek ning Toivo Tambets. Fännidega liikusid kaasa ka viimase pereliikmed Ivika ja Tanel. Külade konkurentsis jäädi teiseks.  Tõele au andes ainult kaks küla võistlemas oligi, kuid meeleolu oli siiski ülev.

3. oktoobril lippasime mööda orienteerumise radu. Üks kontrollpunkt jäi küll leidmata, aga neljas koht pole ka paha. Vidrike au kaitses Kadi Tiisleri pere ehk siis Kadi, Priit ja Tobias.

28. novembril saime tunda koduseinte tuge, kui väga tihedas konkurentsis võitsime nooleviske võistluse oma supertiimiga Ivi ja Valdur Siilbek, Kadi Tiisler ja Karsten Kurg. Seda mitte ainult külade seas, vaid üldarvestuses. Ka ettevõtete seas oli parim Vidrike Külamaja tiim. Peab kaaluma, kas Vidrike logole ei tuleks mitte nool lisada.

Võistlused jätkuvad 16. jaanuaril mini-reketloniga. See on paras pähkel, sest osata tuleb nii lauatennist kui ka sulgpalli. Üldseis on ka väga põnev - jääme Pedajamäe külast maha vaid ÜHE PUNKTIGA.  Ootame omasid osalema!




Noolevise